DIETIST

 

Mijn naam is Maria van de Geer. Ruim dertig jaar ben ik met veel plezier werkzaam als diëtist, deskundig op het gebied van voeding en gezondheid.

 

Het leuke aan mijn vak vind ik om de vertaalslag te maken van de theorie, de biochemie en fysiologie van het menselijk lichaam, naar de praktijk. Je voedingsadvies maak ik op maat. Samen zoeken we naar de  mogelijkheden om die voedingsadviezen vol te houden. Uitganspunt is dat deze aansluiten bij jouw levensstijl.

 

Gezondheidswinst is mijn streven. Daarom kijken we samen naar de mogelijkheden en aandachtspunten voor jouw voeding. En natuurlijk staat lekker eten daarom ook centraal in mijn voedingsadvies, als je wilt aangevuld met gezonde recepten.

 

Ik begeleid je bij die aanpassingen in je voeding, ook tijdens de ups en downs die daar mogelijk bij komen kijken.

 

Tijdens mijn 30- jarige carrière als diëtist zijn er veel ontwikkelingen geweest in voedingsland. Om up-to-date te blijven en om me te blijven ontwikkelen, volg en verzorg ik jaarlijks diverse bijscholingen en trainingen.  Zo ben ik sinds 2012 werkzaam bij de opleiding Voeding en Diëtetiek van de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Daarnaast geef ik Prisma trainingen voor huisartsengroep Cohesie.

OPLEIDINGEN

CONTACT

Voeding is voor iedereen op zijn eigen manier belangrijk. Een gezonde voeding is voor iedereen belangrijk.

Dietistenpraktijk Maria van de Geer

Medisch Centrum Wieenhof

De Wieenhof 1

5802 EZ  Venray

 

Tel: 06 39 09 01 15

Email:   info@dietistvenray.nl

 

Webpit webdesign